O nama

Nalazimo se u Pećincima, u srcu Srema. Kao ekskluzivni zastupnik Italijanske firme Holiday Depilatori u Srbiji, pružamo Vam mogućnosti da u svom salonu koristite njihove visokokvalitetne proizvode.

Italijanska firma Holiday Depilatori koju zastupamo, postoji više od 30 godina, što govori prvenstveno o kvalitetu njihovih proizvoda. Da verujemo u kvalitet Holiday voskova, potvrđuje i činjenica da u našem kozmetičkom salonu koristimo isključivo njihove proizvode za depilaciju. Asortiman proizvoda koje Vam nudimo je prilično širok: hladni i topli voskovi, šećerna pasta, kozmetička sredstva za depilaciju…

U katalogu firme Holiday Depilatori piše:

„Mi još uvek verujemo da kvalitet donosi nagradu, i da je najbolji način da se pobedi. Mi verujemo da je lojalnost i zadovoljstvo kupaca nešto što je mnogo važnije od prostih brojeva u izveštajima na kraju godine.“

To je ono u šta i mi verujemo i u skladu sa tim pristupamo svom poslu. Kvalitet proizvoda koje nudimo, uz profesionalnost i poštovanje prema kupcu je osnova našeg biznisa.

Pored distribucije voskova, u prostorijama naše firme pružamo i kozmetičke usluge. U našem kozmetičkom salonu, imate veliki izbor usluga: tretmane lica, depilaciju, nadogradnju noktiju, mezoterapiju… Prepustite nam zadovoljstvo da vodimo brigu o Vama. Zahvaljujućinašem višegodišnjem iskustvu, iz našeg salona izaći ćete sa osmehom na licu.

Ako želite opuštenu atmosferu uz ljubazan osmeh i visokokvalitetnu uslugu, zakoračite u naše prostorije…Očekujemo Vas!

Share Button